Verlichting in Rotterdam

Wilt u mooie spotjes in uw keuken laten plaatsen? Of zoekt u een elektricien die de verlichting in uw nieuwbouwwoning kan aanleggen? Zoek dan niet verder, maar schakel de elektriciens van NIMO Elektrotechniek in. Wij zijn in de regio Rotterdam uw specialist in het aansluiten en aanleggen van verlichting.

Een lichtplan maken

Verlichting kan uw interieur maken of breken. Daarom is het van belang dat u de verlichting in uw woning of bedrijfspand op de juiste manier laat aanleggen. Onze ervaren elektriciens gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u na over de functies van de ruimtes die u wilt verlichten en stellen uiteindelijk een geschikt lichtplan voor u op. Of u nu kiest voor sfeerverlichting in uw woonkamer of juist voor praktische lampen in uw kantoor, wij zorgen voor een vakkundige aansluiting.

Problemen met uw verlichting

Niet alleen voor het aanleggen van uw verlichting zit u bij ons goed. Wij helpen u ook graag als u problemen heeft met uw huidige verlichting. Blijft de lamp in uw slaapkamer flikkeren? Of valt de stroom elke keer als u de spotjes in uw keuken aandoet uit? Geen paniek. Wij komen bij u in Rotterdam langs om de aansluiting te inspecteren en daar waar mogelijk aan te passen.