Verlichting aanleggen in Rotterdam

Wilt u verlichting aanleggen? Wilt u graag lichtpunten verplaatsen of toevoegen, is er een verbouwing gaande of laat u een nieuw huis bouwen? In Rotterdam helpt R. van Dalen Elektrotechniek BV u met binnen- en buitenverlichting. Bel naar 010 - 600 11 14 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Rotterdam

Het bouwproces of een verbouwing zijn de meest voor de hand liggende momenten voor het aanleggen van nieuwe verlichting. Dan ligt alles open en kunnen draden en buizen eenvoudig weggewerkt worden. En wanneer u ons een lichtplan laat maken bepalen we samen waar we de contactdozen en lichtpunten gaan plaatsen.

Op een later ogenblik een aanpassing laten doorvoeren kan natuurlijk ook. Misschien zijn er te weinig contactdozen, wilt u er nog een aantal lichtpunten bij of wilt u ze graag op een andere plek hebben. Maar het kan ook zijn dat u graag wilt verduurzamen met LED verlichting of dat uw netwerk hopeloos verouderd is. Ook daar kunnen we u mee helpen.

Lichtplan voor verlichting in Rotterdam

Een lichtplan is een uitgetekende situatieschets waar precies op staat aangegeven waar de lichtpunten, schakelaars en contactdozen moeten komen. Het is een uiterst waardevol hulpmiddel bij de indeling van nieuwe huizen en vertrekken. En het lichtplan wordt helemaal opgesteld zoals u het wenst.

Met een lichtplan weet u zeker dat de juiste plekken in het vertrek goed verlicht worden en dat er voldoende lichtpunten zullen zijn. Het kan bovendien op maat worden opgetekend voor een specifieke ruimte. Uw wensen zullen immers verschillen voor bijvoorbeeld uw kantoorruimte en de keuken. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Rotterdam

Naast binnenverlichting kunnen we ook tuinverlichting of buitenverlichting voor u aanleggen. Goed geplaatste tuinverlichting is ontzettend sfeer verhogend. U zou bijvoorbeeld uw mooiste pronkstukken of een gevel kunnen uitlichten of verlichting met bewegingsmelders laten plaatsen als afschrikmiddel voor inbrekers.

Het plaatsen van nieuwe contactpunten buitenshuis heeft nog enkele voordelen. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heel gestoei met verlengsnoeren alvorens u buitenshuis elektriciteit heeft. Dat hoeft niet langer. Wel zo gemakkelijk op warme zomeravonden als u een paar boxen of een elektrisch kacheltje op het terras zou willen zetten.

Contact met R. van Dalen Elektrotechniek BV voor de aanleg van verlichting in Rotterdam

In Rotterdam kunt u voor het aanleggen van verlichting terecht bij R. van Dalen Elektrotechniek BV. U kunt ons inschakelen voor het vervangen, aanpassen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En uiteraard voor het opstellen van een lichtplan. Bel 010 - 600 11 14 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.