Groepenkast uitbreiden Rotterdam

Wilt u uw groepenkast uitbreiden met een extra groep? Of wilt u uw oude stoppenkast vervangen door een nieuwe groepenkast? Dan zit u in Rotterdam goed bij R. van Dalen Elektrotechniek BV Wij zijn uw elektricien in Rotterdam en omgeving als het gaat om een meterkast plaatsen, een groepenkast samenstellen of een meterkast vervangen. Onze elektriciens zijn allemaal op de hoogte van de laatste technieken en weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Maar niet alleen voor het uitbreiden of vervangen van uw groepenkast zit u bij ons goed. Ook als u een aardlekschakelaar wilt laten aanleggen of uw installatie wilt laten inspecteren doet u een beroep op de diensten van onze elektriciens. U kunt op onze uitgebreide service rekenen!

Wanneer groepenkast uitbreiden?

Uw groepenkast is het middelpunt van uw elektra. Als u problemen heeft in uw meterkast kunnen die dus van invloed zijn op uw hele elektriciteitsnetwerk. Gelukkig bieden de elektriciens van R. van Dalen Elektrotechniek BV u altijd een passende oplossing. Als u te maken heeft met problemen in uw meterkast inspecteren wij deze eerst. De mankementen en problemen die wij tegenkomen repareren we vakkundig. Zo is de kans op een stroomstoring zo klein mogelijk.

Stoppenkast vervangen

Mocht hij niet meer te repareren zijn, dan kunnen we de groepenkast vervangen of een nieuwe meterkast installeren. Na afloop voorzien wij u van handige tips om reparaties in de toekomst te verminderen. Let er bijvoorbeeld op dat u grote energieverbruikers op verschillende groepen aansluit. Hier voorkomt u overbelasting mee.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of direct een afspraak maken voor werkzaamheden in uw meterkast? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 010 - 600 11 14