Groepenkast in Rotterdam

Wilt u uw groepenkast laten uitbreiden met een extra groep? Of wilt u uw oude stoppenkast laten vervangen door een nieuwe groepenkast? Dan zit u in Rotterdam goed bij NIMO Elektrotechniek. Wij zijn uw specialist als het gaat om het uitbreiden en vervangen van uw groepenkast. Onze elektriciens zijn allemaal op de hoogte van de laatste technieken en weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Maar niet alleen voor het uitbreiden of vervangen van uw groepenkast zit u bij ons goed. Ook als u een aardlekschakelaar wilt laten aanleggen of uw installatie wilt laten inspecteren doet u een beroep op de diensten van onze elektriciens. U kunt op onze uitgebreide service rekenen!

Problemen in uw groepenkast?

Uw groepenkast is het middelpunt van uw elektra. Als u problemen heeft in uw groepenkast kunnen die dus van invloed zijn op uw hele elektriciteitsnetwerk. Gelukkig bieden de elektriciens van NIMO Elektrotechniek u altijd een passende oplossing. Als u te maken heeft met problemen in uw groepenkast inspecteren wij deze eerst. De mankementen en problemen die wij tegenkomen repareren we vakkundig. Na afloop voorzien wij u van handige tips om reparaties in de toekomst te verminderen. Let er bijvoorbeeld op dat u grote energieverbruikers op verschillende groepen aansluit. Hier voorkomt u overbelasting mee.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of direct een afspraak maken voor werkzaamheden in uw groepenkast? Neem dan gerust contact met ons op.