Stroomstoring Rotterdam

Heeft u een stroomstoring in Rotterdam? Geen paniek! Een storing elektriciteit is vaak makkelijk op te lossen. Hebben de buren en omliggende bedrijven nog wel stroom? Dan raden wij het u aan om een stekkerproef uit te voeren. Hier kunt u in de meeste gevallen de oorzaak van de storing elektriciteit mee achterhalen. Komt u er niet uit? Bel ons gerust bij een stroomstoring in Rotterdam: 010 - 798 00 43. Wij verhelpen elke stroomstoring in uw woning. Of deze nou in de groepenkast zit of door de verlichting word veroorzaakt.

Elektriciteitsstoring

Een elektriciteitsstoring kan enkel uw huis betreffen, maar het kan ook een landelijke of regionale storing elektra zijn. Controleer daarom eerst of de buren of omliggende bedrijven nog wel stroom hebben. Wanneer de hele straat geen stroom heeft kunt u het Landelijk Storingsnummer (0800-9009) bellen. Zij helpen u dan graag verder.

Storing elektriciteit

Heeft u na het uitvoeren van de stekkerproef nog steeds oorzaak gevonden van de storing elektriciteit? Dan doet u een beroep op de diensten van onze elektriciens. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als u te maken heeft met een stroomstoring in Rotterdam of omstreken. Of het nu gaat om doorgeslagen stoppen of om een aardlekschakelaar die kapot is, onze elektriciens bieden u een passende oplossing. Bel 010 - 798 00 43 om direct de hulp van één van onze elektriciens in te schakelen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.