Stroomstoring Rotterdam

Heeft u een stroomstoring in Rotterdam? Geen paniek! Een storing elektriciteit is vaak makkelijk op te lossen. Hebben de buren en omliggende bedrijven nog wel stroom? Dan raden wij het u aan om een stekkerproef uit te voeren. Hiermee test u wel apparaat de stroomstoring veroorzaakt. Lees hieronder wat u verder moet doen als uw apparaten naar behoren werken. Direct hulp nodig van onze elektricien in Rotterdam? Wij staan 24/7 voor u klaar.

Elektricien inschakelen bij stroomstoring Rotterdam

Komt u er niet uit? Bel ons gerust bij een stroomstoring in Rotterdam: 010 - 600 11 14. Wij verhelpen elke stroomstoring in uw woning. Of deze nou in de groepenkast zit of door de verlichting word veroorzaakt.

Zelf stroomstoring Rotterdam oplossen

U kunt het beste eerst een stekkerproef uitvoeren. Wees gerust, je moet het even doen, maar het is niet ingewikkeld:

  • Schakel alle groepen in uw meterkast uit.
  • Haal alle stekkers in uw woning en schuur uit de stopcontacten.
  • Schakel de aardlekschakelaar en groepen in uw meterkast weer in.
  • Stop alle stekkers een voor een in de stopcontacten en zet het apparaat aan.
  • Doe dit voor alle apparaten een voor een.
  • Wanneer de elektriciteit uitvalt bij het aanzetten van een apparaat, weet u dat dit de oorzaak is van de stroomstoring.

Zijn uw apparaten niet de oorzaak van uw stroomstoring in Rotterdam? Het kan gaan om een regionale storing, maar het kan ook om overbelasting van een groep gaan.

Landelijke of regionale elektriciteitsstoring

Een elektriciteitsstoring kan enkel uw huis betreffen, maar het kan ook een landelijke of regionale storing elektra zijn. Controleer daarom eerst of de buren of omliggende bedrijven nog wel stroom hebben. Wanneer de hele straat geen stroom heeft kunt u het Landelijk Storingsnummer (0800-9009) bellen. Zij helpen u dan graag verder.

Storing elektriciteit door overbelasting

Uw elektriciteit kan ook uitvallen door overbelasting van een groep. Dit gebeurt wanneer er teveel apparaten op een groep zijn aangesloten. Overbelasting kan ook gebeuren wanneer de aangevoerde stroom te sterk is voor het apparaat. De elektriciteitsdraden raken overbelast. Om brand te voorkomen schakelt de elektriciteitsinstallatie zichzelf automatisch uit. Bel ons gerust en leg de situatie uit. Wij kunnen van afstand vaak een goede inschatting maken van wat er nodig is om een goed werkende elektriciteitsinstallatie te realiseren.

Stroomstoring Rotterdam laten oplossen

Heeft u na het uitvoeren van de stekkerproef nog steeds oorzaak gevonden van de storing elektriciteit? Dan doet u een beroep op de diensten van onze elektriciens. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als u te maken heeft met een stroomstoring in Rotterdam of omstreken. Of het nu gaat om doorgeslagen stoppen of om een aardlekschakelaar die kapot is, onze elektriciens bieden u een passende oplossing. Bel 010 - 600 11 14 om direct de hulp van één van onze elektriciens in te schakelen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.