Elektra aanleggen in Rotterdam

Bent u in Rotterdam op zoek naar een specialist op het gebied van elektra? Dan zit u goed bij NIMO Elektrotechniek. Wij verrichten al jaren werkzaamheden die met elektriciteit te maken hebben. Van het plaatsen van verlichting en het installeren van krachtstroom tot uitbreiden van uw groepenkast en het installeren van hele elektriciteitsnetwerken. Onze elektriciens pakken elke klus met beiden handen aan en zorgen ervoor dat uw elektriciteit naar behoren werkt.

Veilige werkwijze

Werken met stroom is en blijft gevaarlijk. Ga daarom altijd voor de veilige weg en schakel een erkend elektricien in. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we uw elektra veilig kunnen aanleggen. Met behulp van onze speciale gereedschappen zorgen wij ervoor dat alle kabels netjes worden weggewerkt, storingen verleden tijd zijn en u snel gebruik kunt maken van bijvoorbeeld uw nieuwe stopcontact of lichtpunt.

Stroom aansluiten

Laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Dan is het van belang dat u van te voren nadenkt over de installatie van uw elektra. Waar wilt u bijvoorbeeld uw stopcontacten hebben? Of op welke plekken moeten er lichtpunten in het plafond komen? Onze elektriciens denken hier samen met u over na en zorgen voor een logische aanleg van uw elektriciteit. Kiest u voor Elektrostring, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Onze elektriciens stellen u nooit teleur!