Elektrotechniek door uw installateur

Zoekt u een bekwame elektricien in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam op het gebied van elektrotechniek? Dan zit u goed bij R. van Dalen Elektrotechniek BV. Wij zijn dé specialist in elektrotechnische installaties. Onze elektricien in Rotterdam verricht al jaren werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek voor zowel particulieren als bedrijven. Dus ook u zijn we van dienst!

U schakelt onze specialisten onder andere voor de volgende werkzaamheden in:

  • Advies in de installatie- en elektrotechniek en ontwerp.
  • Professioneel en gestructureerd projectmanagement.
  • Nieuwe technische oplossingen op het gebied van domotica en deurvideo-installaties.
  • Het aanleggen van data-installaties.
  • Het aanleggen van krachtinstallaties.

Elektrotechnische installatie: data-installaties

R. van Dalen Elektrotechniek BV heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van netwerkinstallaties. Wij installeren zowel CAT5E als CAT6 netwerken in en in de buurt van Rotterdam. Als alle bekabeling is aangesloten, wordt elke aansluiting gemeten en u ontvangt hier een rapport van. Zo weet u zeker dat het netwerk aan de gestelde eisen voldoet en dat er probleemloos gebruik kan worden gemaakt van het netwerk.

Wilt u een afspraak maken met een van onze elektriciens voor het plaatsen van een elektrotechnische installatie? Of wilt u meer weten over andere werkzaamheden die wij verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.